Race Selection Screen Bug?

A forum for chatting about in-development game features.

Moderator: luciderous

User avatar
echo2361
Posts: 77
Joined: Sun Feb 01, 2015 1:42 am

Race Selection Screen Bug?

Postby echo2361 » Sun Feb 01, 2015 7:22 pm

So in the new images added to the media gallery the race selection screen for the Ashdar Colonials shows an escort carrier and ace fighters but in the game itself I just see two blank spaces next to all the races. I'm not sure if this is a bug or not, but the images are definitely missing.

Also, on a somewhat related note, are those spaces for displaying unique race techs?

User avatar
Arioch
Posts: 1192
Joined: Sun Feb 01, 2015 12:56 am
Location: San Jose, California
Contact:

Re: Race Selection Screen Bug?

Postby Arioch » Sun Feb 01, 2015 7:39 pm

Not a bug, just items missing in the current beta build. Most of the race-specific items are not fully implemented in this build.

Those slots are for displaying race-specific units, technologies, or abilities.

User avatar
echo2361
Posts: 77
Joined: Sun Feb 01, 2015 1:42 am

Re: Race Selection Screen Bug?

Postby echo2361 » Sun Feb 01, 2015 7:48 pm

Cool. Thanks for the info! I was just a little confused to see the images in the media gallery but not see them on the race selection screen in the game.

User avatar
Arioch
Posts: 1192
Joined: Sun Feb 01, 2015 12:56 am
Location: San Jose, California
Contact:

Re: Race Selection Screen Bug?

Postby Arioch » Sun Feb 01, 2015 9:05 pm

All feedback is welcome. Don't hesitate to report anything that you think seems out of place. Just try not to be put off when most of the time our response will be "yeah, we know." :D


Return to “Testing”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 7 guests

cron